Driftinformation

Här meddelas om vi har några planerade avbrott eller andra störningar.

Gatuarbeten på Hammarvägen i Kolsva.

Från slutet av september och 6-8 veckor framåt pågår vi utföra gatuarbeten på Hammarvägen mellan Bruksgatan och Strömvägen i Kolsva. Vi kommer börja med förberedande arbeten, såsom höjdjustera brunnar i området, riva kantsten och bredda gångbanan på östra sidan av Hammarvägen. Sedan ska gatan och gångbanorna asfalteras. Gatuarbetena kommer innebära en del störningar för er som bor i området. Det kommer stundtals att vara svårframkomligt när arbetsmaskiner trafikerar gatorna. Arbeten som orsakar störande buller sker endast under vardagar klockan 7-18.

Begränsad framkomlighet på Östanåsgatan

Från och med måndag 7 september kommer det vara begränsad framkomlighet för bilar och gående på Östanåsgatan mellan Ållestavägen och Andvägen. Vi ska arbeta i området för att få fram nya vatten- och avloppsledningar till bostäderna i Västra Sömsta. Arbetet väntas ta 6 veckor.

Driftavbrott fjärrvärme Kolsva Björkvägen

Under tisdag den 22 september kommer en ny kund att ansluta sig till fjärrvärmenätet, vi kommer göra en inkoppling av den fastigheten. Det innebär att boende efter Björkvägen i Kolsva kommer att bli utan värme och  varmvatten på Tisdag den 22 September mallen klockan 08.00 till ca 16.00. Klicka här för att den en översiktsbild på det drabbade området.

Nordvästra delen av Sveavägen mot Lötgatan avstängd tisdag 22/9

Under tisdagen den 22 september kommer nordvästra delen av Sveavägen mot Lötgatan vara helt avstängd på grund av beläggningsarbete.

Upplever du störningar inom fjärrvärme, vatten eller avlopp som det inte finns information om ovan? Eller har du sett grönt vatten, som tyder på läcka i fjärrvärmeledningar? Kontakta oss!