Bild och form

Kulturskolan erbjuder flera olika kurser i bild och form där du får uttrycka dig kreativt och lära dig mer om teckning, måleri, grafik och skulptur.

Grundkurs

En kurs för dig som vill utveckla din kreativitet på ett roligt och lekfullt sätt genom att lära dig mer om teckning, måleri, skulptur, grafik, design och konsthistoria. Vi skapar gemensamma utställningar på kulturskolan och andra offentliga platser i Köpings kommun. Undervisningen är åldersindelad och individanpassad. Inga förkunskaper krävs. Undervisningen sker i grupp. Från 6 år.

Teckning och grafik

På kursen får du lära dig grundläggande teckningskunskaper som skuggning och perspektiv. Vi testar kol, tusch och blyertspennor. Du har även möjlighet att lära dig olika grafiska tekniker som linoleumsnitt, torrnål och monotype. Vi skapar gemensamma utställningar på Kulturskolan och andra offentliga platser i Köpings kommun. Inga förkunskaper krävs. Undervisningen sker i grupp. Från 12 år.

Familjesöndag

Skapa tillsammans med din mamma eller farfar! Lekfulla och roliga, små och stora konstprojekt. En kurs för barn 6-9 år tillsammans med föräldrar/anhörig. Undervisningen sker i grupp. 

Öppen ateljé

Öppen ateljé är en kostnadsfri kurs för alla bild- och formelever som vill arbeta självständigt med egna projekt eller uppgifter som de inte hinner med under lektionerna. Rekommenderad ålder är från 10 år, men även yngre elever är välkomna.

Sidansvarig:

Senast uppdaterad:

Kontakt

Kulturskolans expedition

Besöksadress:
Pungbovägen 31, Köping, Kulturhuset Folkets Park

Postadress:
Köpings kommun, Kulturskolan 731 85 Köping

Expeditionens öppettider:

Måndag: 08.00-12.00

Tisdag: 08.00-12.00, 15.00-17.00

Onsdag: 08.00-17.00

Torsdag: 08.00-12.00

Fredag: 08.30-14.00

Vi kan ta emot besök på expeditionen andra tider efter överenskommelse.