Vattenkiosk

Nu kan du tanka vatten snabbt och smidigt i VMEs vattenkiosk på Sjötullsvägen 2 men först måste du teckna ett abonnemang.

En vattenkiosk är en tankstation för vatten. Här kan den som är i behov av stora mängder vatten fylla på en tank snabbt och smidigt. Vattnet i vattenkiosken kallas för tekniskt vatten, inte dricksvatten. Anledningen är att vi inte kan garantera att den som hämtat vatten tidigare har använt ren utrustning.

Kvittera ut nyckel innan du kan börja tanka

Vi kommer kontakta dig när du kan komma och kvittera ut nyckeln hos vår kundtjänst på Kristinelundsvägen 4 i Köping. I samband med utkvitteringen av vattennyckel får du en anvisning på hur du kommer in på fastigheten, var vattenkiosken ligger och hur du enkelt kan följa hur mycket vatten du har tankat, via en app i telefonen.

Bra att veta

  • Egen utrustning: Ta med egen slang och klokoppling när du tankar.
  • Besöksadress: Sjötullsvägen 2, Köping
  • Öppettider: Måndag – torsdag 06:45 – 16:00 samt fredag 06:45 – 12:00.
  • Pris: Kostnad per kubikmeter från 2021-01-01 är 18 kronor inklusive moms.
  • För tankning utanför ordinarie öppettider: Kontakta kundtjänst 0221-67 06 10 för ett godkännande av ansvarig personal på VME.

Från och med 2021-11-01 kommer en avgift att skickas ut om det framkommer att ett olovligt uttag sker via VA-avdelningens brandposter i Köpings kommun.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig